Tag Spindler Zsolt

Spindler Zsolt: A Magyar-tenger kalózai

A szemesi mólón sétálgattunk éppen Shark Babyvel. Állt a levegő, a fények vakítóan fehérek voltak, izzott a kő, a beton, és mi mind a ketten behúzódtunk a világítótorony ferde árnyékába, úgy álltunk ott mi is, ferdén. (…)

Spindler Zsolt: Az almádi rend őre, avagy „Balatont is néked őrzöm”

Én az előbb bemásztam már a strandra. De az öcsém csak küszködött, nem sikerült neki, úgyhogy visszamásztam érte. Most mindketten kívül vagyunk, kétségbe esve próbálunk bejutni… (…)

Spindler Zsolt: A biológiai zsebóra (O. Henry után magyaron)

A bajt az okozta, hogy Shark Baby születésnapja és a karácsony elég közel esnek egymáshoz. Nem. A bajt az okozta, hogy én hülye vagyok, Shark Baby születésnapja és a karácsony meg kicsit közel esik egymáshoz. (…)

Spindler Zsolt: Bambini di Almádi 2021

A felhővé vált sörhab-birkával a lellei vagy az almádi bornapokon ismerkedtem meg. Pontosabban nem is én, hanem Shark Baby, aki ott nyaralt valahol, és mivel szőke volt, balatonszemű, formás és jóillatú, a férfiak és fiúk messzire elkerülték, csak a sóvár szemek tapadtak rá. Úgyhogy unalmában velem kezdett csetelni. (…)

Spindler Zsolt: Hekkelni a rendszert és tolni a biciklit – Fenyvesi Ottó Paloznak Overdrive című kötetéről

A tekintet a lovasi ház teraszáról a láthatatlan, de mégis érzékelhetően jelen lévő Balaton víztükrébe tekint, ahol megjelennek egy kalandos, tartalmas élet fontos szereplői és állomásai. (…)

© 2024 Képírás — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑